İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü, sosyal medyanın diline düştü!

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü, sosyal medyanın diline düştü!
İnci Taneleri dizisinin Dilber'i Hazar Ergüçlü, bu kez sıra dışı kombini ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu kombini ile sosyal medya ahalisinin diline düştü.

Yılmaz Erdoğan'ın kalme aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisi son dönemin en çok konuşulan yapımları arasında. İnci Taneleri'nde Dilber karekterini canlandıran Hazar Ergüçlü, dizide canlandırdığı karekterin yanı sıra özel hayatı ve açıklamalarıyla da magazin gündeminde kalmayı başaran isimler arasında. Ergüçlü, bu kez de sıra dışı kombini ile dikkat çekti.

Televiyon serüvenine ilk olarak Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Simay karekteri ile adım atan Hazar Ergüçlü, Alev Alev, Medcezir, Yüksek Sosyete, Gönül, Hakan Muhafız gibi iddialı yapımlarda yer aldı. Kendisinden yaşça büyük yönetmen Onur Ünlü ile de bir dönem aşk yaşayan Ergüçlü, son dönemde Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinde bir pavyon dansçısı olan Dilber'e hayat veriyor.

Hazarrr

"BU NASIL KOMBİN?"

Hazar Ergüçlü son paylaşımıyla adından söz ettirdi. İlginç kombini ile kamera karşısına geçen oyuncunun tarzı sosyal medyada oldukça dikkat çekti. Oyuncunun ilginç kombini çok konuşulurken,  "Bu nasıl kombin", "Kombinin biraz ilginç ama yine güzel" gibi yorumlar yapıldı.

Ergüçlü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.