İrem Helvacıoğlu'na bomba partner! Yakışıklı oyuncu ile başrolü paylaşacak!

İrem Helvacıoğlu'na bomba partner! Yakışıklı oyuncu ile başrolü paylaşacak!
Son olarak Yürek Çıkmazı dizisi ile izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kara Dut ile ekranlara dönüyor. Helvacıoğlu'nun dizideki partneri de belli oldu.

Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim, Baş Belası, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi birbirinden başarılı projede yer alan İrem Helvacıoğlu şimdilerde yeni projesinin heyecanını yaşıyor. Atv’nin merakla beklenen yeni sezon dizisi Kara Dut ile anlaşma sağlayan İrem Helvacıoğlu'nun partneri de belli oldu. Helvacıoğlu dizide başrolü yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile paylaşacak.

1-5

ANLAŞMA SAĞLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şükrü Özyıldız son olarak “Esas Oğlan” dizisinde başrolde yer aldı. Gain’de yayınlanacak dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde bitecek. Yakışıklı oyuncu bu arada bir süredir başrol karakteri Tayfun için arayışın sürdüğü Tims&B’nin merakla beklenen dizisi “Kara Dut”la el sıkıştı.

2-4

Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği, Sırma Yanık’ın yazdığı dizide Tayfun, İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Zuhal Erdem’in hayatına girecek ve ardından da bir dizi sır ve entrika beraberinde gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.