Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinden kötü haber geldi! Boşanma kararı aldılar!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinden kötü haber geldi! Boşanma kararı aldılar!
Hollywood'un gözde çidti Jennifer Lopez ve Ben Affleck ile ilgili hayranlarını üzen haber geldi. İddiaya göre ünlü çift boşanmaya hazırlanıyor.  Çift haftalardır birlikte görülmüyordu. Eşi Affleck, Lopez'in doğum günü partisine de katılmamıştı

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in, haftalardır süren ayrılık söylentilerinin ardından ' boşanma kararı aldıkları ileri sürüldü.

Hollywood'un ünlü çifti, ilk nişanlanmalarından 20 yıl sonra, 2022'de Affleck'in Georgia eyaletindeki 7 milyon pound değerindeki malikânesinde görkemli bir törenle evlenmişti. The Mail'in haberine göre, çiftin 'son bir uzlaşma girişiminin' başarısız olmasının ardından boşanma sürecini hızlandı. Kaynaklar, boşanma belgelerinin 'hazır olduğunu ancak henüz teslim edilmediğini' söylüyor.

Çift haftalardır birlikte görülmedi ve Ben, Jennifer'ın 55. yaş günü için düzenlenen Bridgerton temalı partisine katılmadı. Evliliklerinin tehlikede olduğu söylentileri arasındaydı. Bu haberle birlikte ayrılık söylentileri ayukka çıkmış oldu. Konuya ilişkin taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.