Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı!

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı!
Temizlik takıntısıyla bilinen Kadir Ezidi, geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan törenle sözlenmişti. Sunucu Kadir Ezildi’nin yıllarca herkesten sakladığı babası Mehmet Ezildi sosyal medya sayfasından bir açıklama yaparak sessizliğini bozdu.

Now ekranlarında En Hamarat Benim adlı programı sunan Kadir Ezidi, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.  Geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanarak evliliğe doğru ilk adımı atan Ezildi, nişan töreni ve kız isteme merasimleriyle sosyal medyanın dikkatini çekmiş ve tören sonrası Kadir Ezildi, belindeki fıtık nedeniyle bir operasyon geçirmişti.

NişannOperasyon sonrası narkozun etkisiyle hemen kendine gelemeyen Ezildi, nişanlısının adını duyunca "Özledim" diye sayıkladığı anlar ise sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri olmuştu. 

Hasta

Şimdi ise Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının ünlü plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi isyan etti. Mehmet Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

Ezz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.