'Kalpazan'ın dev kadrosuna usta bir isim dahil oldu

'Kalpazan'ın dev kadrosuna usta bir isim dahil oldu
Başrollerini Timuçin Esen, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Burçin Terzioğlu’nun paylaşacağı “Kalpazan” dizisine usta bir isim dahil oldu.

O3 Medya’nın Show TV için hazırladığı “Kalpazan” dizisinin, güçlü hikayesiyle dikkat çeken yeni sezon dizilerinden biri olması bekleniyor. Projeyi yönetecek olan Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizi, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül tarafından kaleme alındı.

Timuçin Esen’in canlandıracağı Adem karakteri, tertemiz bir yaşam süren ve iki çocuklu evli bir adamken, sistemin acımasızlığıyla mücadele ederek bir kalpazana dönüşüyor. Güvenlik görevlisi eşi Canan rolü için ise Burçin Terzioğlu ile anlaşma aşamasında.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 17.59.51

ORHAN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Dizinin diğer önemli karakterleri arasında, Adem’in kardeşi Kartal’ı Çağlar Ertuğrul, Canan’ın yakın arkadaşı polis Ayşe’yi Deniz Baysal canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Kartal ve Adem’in babası Orhan’ı ise değerli usta aktör Osman Alkaş oynayacak. Ağustos’un ilk haftalarında çekimlere başlanması planlanan dizinin oyuncu seçmeleri devam ediyor.

G S Zmd4 X Q A A Q Zc G

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.