Kanser tedavisi görüyordu... Prenses Kate katıldığı turnuvada ayakta alkışlandı!

Kanser tedavisi görüyordu... Prenses Kate katıldığı turnuvada ayakta alkışlandı!
Kanser tedavisi gördüğü süreçte hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılan Galler Prensesi Kate Middletton, ikinci kez kamuoyunun karşısına çıktı. Wimbledon Tenis Turnuvası finalini izlemeye giden Prenses, halk tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Galler Prensesi Kate Middleton, mart ayında kanser tedavisi gördüğünü açıklamasından sonra hakkındaki iddialarla gündemden düşmüyordu. Bu gelişmelerin ardından kamuoyundan bir süre uzak kalan Prenses Kate, ilk kez İngiltere'deki geleneksel Trooping the Colour törenine katılarak halkın karşısına çıkmıştı.

1678676

Kanser tedavisi devam eden Middleton’ın Londra’da yapılacak olan Wimbledon Tenis Turnuvası etkinliğine katılıp katılmayacağı ise merak konusuydu.

1702923

Törenin bir gün öncesinde yaptığı açıklamada da sağlığı el verdiğince yaz aylarında bazı etkinliklere katılacağını belirten Middleton, dün gerçekleşen etkinliğe katıldı.

G Sc5O Wc W A A A N V F Q

AYAKTA ALKIŞLANDI

Prenses Kate, dün Wimbledon tek erkekler finalinin oynandığı All England Club'a gitti. Prens William'ın eşi Kate, Novak Djokovic ile Carlos Alcaraz arasında oynanan şampiyonluk maçının başlamasından önce Kraliyet Locası'ndaki koltuğuna otururken dakikalarca ayakta alkışlandı.

G Sc5O Wm W U A At Jfw

FİNAL MAÇINDA KUPAYI SUNDU

Middleton, Sırp Novak Djokoviç - İspanyol Carlos Alcaraz arasındaki maçın finalinde kupayı sundu. Maçı; Alcaraz, 3-0 kazandı. Kupayı vermek için sahaya inen Galler Prensesi, futbolcularla sohbet etti.

G Sdb M F W I A As F O Z

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.