Kanserle mücadelesi sona erdi: Kate Middleton tedavisinin ardından ilk kez görüntülendi

Kanserle mücadelesi sona erdi: Kate Middleton tedavisinin ardından ilk kez görüntülendi
Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisini tamamladıktan sonra ilk kez halkın karşısına çıktı. 42 yaşındaki prenses, eşi Prens William ve kraliyet ailesi üyeleriyle birlikte bir kilise ayininde yer aldı.

42 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton, Pazar günü İskoçya’daki Balmoral Kalesi yakınlarındaki Crathie Kirk Kilisesi’nde eşi Prens William ve kraliyet ailesiyle birlikte görüntülendi. Mart ayında paylaştığı kanser teşhisi ve kemoterapi tedavisine başladığını duyuran Middleton, bu süreçte ilk kez halkın karşısına çıktı.

kate-middleton-kemoterapi-tedavisinin-ardindan-17849343-800-m-jpg.webp

PRENS WILLIAM'IN YANINDA GÜLÜMSEDİ

Middleton, William’ın kullandığı aracın yanında otururken kısa bir gülümsemeyle objektiflere yakalandı. Prenses, koyu yeşil geniş kenarlı bir şapka ve kahverengi ekose bir palto tercih ederken, William koyu renk takım elbisesiyle dikkat çekti. Kraliyet ailesinin diğer üyeleri Kral Charles ve Kraliçe Camilla da ayrı araçlarla kiliseye giriş yaptı.

TEDAVİ BİTTİ, RAHATLADI

Middleton, Mart ayında kanser teşhisini kamuoyuyla paylaşmış ve kemoterapi tedavisine başladığını açıklamıştı. 9 Eylül’de yayınladığı duygusal video mesajında tedavisini tamamladığını belirten Middleton, “Son dokuz ay bizim için aile olarak inanılmaz zor geçti. Hayat bir anda değişebiliyor, biz de fırtınalı suları aşmanın yollarını aradık” dedi.

kate-middleton-kemoterapi-tedavisinin-ardindan-17849343-2470-amp-jpg.webp

İŞE DÖNÜYOR

Prenses Kate, tedavisinin tamamlanmasının ardından büyük bir rahatlama yaşadığını ve "kanserden uzak kalmak için elinden geleni yaptığını" söyledi. Ayrıca, önümüzdeki aylarda iş hayatına geri döneceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.