Kemoterapiyi tamamlayan Kate Middleton, ilk kez halka açık bir etkinliğe katıldı

Kemoterapiyi tamamlayan Kate Middleton, ilk kez halka açık bir etkinliğe katıldı
Galler Prensesi Kate, kemoterapi tedavisinin ardından ilk kez halka açık bir etkinliğe katıldı. Prenses, Londra'nın kuzeyindeki Sadler's Wells Tiyatrosu'nda İngiliz Ulusal Balesi'nin Giselle performansını gizlice izlemeye gitti.

Galler Prensesi Kate, kemoterapi sonrası ilk kez halkın karşısına çıktı. Prenses, geçtiğimiz günlerde de görüntülenmişti. Londra'da gizlice bale izleyen Prenses, sosyal medyadan beğenisini paylaştı. 42 yaşındaki Prenses, iki saatlik matine gösterisini özel olarak izledikten sonra sosyal medya üzerinden sanatçılara ve yönetmenlere içten bir mesaj gönderdi. "En iyi haliyle yaratıcılık!" diyerek beğenisini ifade eden Kate, mesajını karakteristik 'C' imzasıyla sonlandırdı.

prenses.jpg

Bu sürpriz ziyaret, Kate'in kemoterapi tedavisinin bittiğini açıklamasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Prenses, tedavisinin sona ermesinden duyduğu rahatlığı daha önce dile getirmişti.

princess.jpg

Kate'in bu etkinliğe katılması Prensesin kraliyet görevlerine kademeli olarak geri dönüşünün bir işareti olarak görülüyor. Prenses, geçtiğimiz günlerde Windsor Kalesi'nde yıllık Noel konseri için hazırlık toplantısı düzenledi ve Erken Yaş projeleri için perde arkasında çalışmalarını sürdürüyor.

gizliii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.