Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'den ayrılıyor! Yerine bakın kim geliyor?

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'den ayrılıyor! Yerine bakın kim geliyor?
Atv ekranlarının fenomen haline gelen programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, programdan ayrılıyor. Setlere dönmek isteyen İmirzalıoğlu'nun yerine ise gelecek isim belli oldu.

Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği yaşandı. 2019'dan beri sunucu koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda oyunculuğa yönelmek isteyerek, fenomen programa veda etti. Yeni sezonda İmirzalıoğlu'nun yerine ise sunuculuğu Oktay Kaynarca üstlenecek.

Kaynarca

Gazeteci Mehmet Üstündağ, konuyla ilgili yazdığı yazısında "Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor" ifadelerini kullandı.

Kena

SETLERE DÖNÜŞ VAKTİ

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, bir dijital platformda yayınlanacak 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisiyle görüşme yapıyordu. Oyuncunun başrol olacağı haberleri sevenlerini hayli heyecanlandırmıştı. Ancak iddiaya göre, ünlü isim son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol geldi. İmirzalıoğlu ise projeleri değerlendirmeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.