Kenan Işık'a veda! Tabutun başındaki o kişi çok merak edildi!

Kenan Işık'a veda! Tabutun başındaki o kişi çok merak edildi!
2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından 10 yıldır komada olan Kenan Işık geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Usta oyuncu için AKM'de bir tören gerçekleştirildi. Işık'ın naaşı cenaze töreni için Atatürk Kültür Merkezi’ne getirildi. Kenan Işık'ın kardeşi törende konuşmakta zorlandı. Sahnede tabutun başında bekleyen o isim de merak edildi. İşte detaylar...

17 yaşında tiyarto kariyerine başlayan oyuncu ve sunucu Kenan Işık geçtiğimiz gün 76 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, 21 Mart 2014 günü spor sonrasında girdiği saunada düşmüş ve sonrasında beyin kanaması geçirmişti. Işık, bunun ardından ameliyata alınmış ve daha sonra komaya girmişti. 

Eski adıyla ‘Kim Beş Yüz Milyar İster?’ olan yarışma programının sunucusu olarak tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran Kenan Işık'a bir veda töreni gerçekleştirildi. Kenan Işık’ın naaşı cenaze töreni için Atatürk Kültür Merkezi’ne getirildi.

Tabut

Sahnede tabutun başında bekleyen o isim ise dikatlerden kaçmadı. O isim Kenan Işık'ın yıllardır yanında olan Fuat Toprak idi... Fuat Toprak sahnede tabutun başında bekleyerek konuşmak istemedi. 

AbiKenan Işık’ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık gözyaşlarına güçlükle hakim olabildi. Mehmet Cengiz "Kenan Işık gibi bir rol model sanatçı daha var mı? Dedi ki ben artık gideyim... Can cana kavuştu" dedi.

KENAN IŞIK'IN OĞLU: EN ÇOK ANNEM BU ZORLUĞU YAŞADI

Kenan Işık’ın oğlu Ahmet Işık ise "Çok üzgünüz. 10 yıllık bu süreç, maddi-manevi, psikolojik anlamda zordu. En çok annem bu zorluğu yaşadı. Hep yanına gittik, konuştuk. Babama hayatı anlattık. Sevdiği müzikleri dinlettik. Filmleri izlettik, onu hayatta tutmaya çalıştık. Bu kadarmış" dedi.

Oğul

Kenan Işık'ın gelini ise "Biz her zaman uyanacağını düşündük çok üzgünüz. Oğlum 9 yaşında onun sağlıklı halini hiçbir zaman göremedi" dedi.

Eş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.