'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisine 3. sezon müjdesi

'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisine 3. sezon müjdesi
Başrollerini Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın paylaştığı, Ay Yapım’ın büyük ilgi gören dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti" üçüncü sezon için onay aldı.

Ay yapım imzalı “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi için yeni bir gelişme gündeme geldi.  Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ikinci sezon çekimleri devam ederken, üçüncü sezonun da çekileceği duyuruldu. İzleyicilerin merakla beklediği yeni sezon, dizi severler için heyecan verici gelişmeler vaat ediyor.

G N Tc I M S Xo A A J Ac I

Dizi, Avukat Leyla karakterinin uzun ilişkisinin bitmesinin ardından ilişki dünyasına tekrar adım atması ve burada karşılaştığı “modern zaman ilişkileriyle” boğuşarak aşkı bulmaya çalışmasını anlatıyor. Başrolde ise Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum yer alıyor.

Yeni Hgjjhtffdproje

SAÇLARINI KESTİRDİ

“Kimler Geldi Kimler Geçti”nin üçüncü sezonunun çekimlerinin ekim ayında başlaması planlanıyor. Dizinin 8 bölümlük ilk sezonunda Serenay Sarıkaya’nın daha pratik olduğu peruk ekleriyle kısalttığı saçları çok konuşulmuştu. Güzel oyuncu ikinci sezonda daha doğal durması için bu kez saçının boyunu kısalttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.