Kirasını yıllık ödeyen Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı derde girdi!  "Mobbing' uyguluyor" diyerek paylaştı

Kirasını yıllık ödeyen Selen Görgüzel'in ev sahibiyle başı derde girdi! 
Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel gerek sahne kostümleri gerekse ilginç dansları ile gündemden düşmeyen isimlerden biri. düşmüyor. Ünlü isim şimdi de Ortaköy'deki lüks evine ödediği kira ve ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla dikkatleri çekti.  Görgüzel 'çık mobbingi' uyguluyor diyerek ev sahibiyle yaşadığı sorunları sevenleriyle paylaştı.

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla adından sık sık söz ettiriyor. Görgüzel gençleşmek için yüzüne sünnet derisinden kök hücre bakımı yaptırmıştı.

Ünlü şarkıcı Ortaköy'deki havuzlu lüks sitedeki evi için aylık 20 bin lira ödüyordu. Bu yüzden ev sahibi ile mahkemelik olan Görgüzel'e tahliye kararı çıkarılmıştı.

Görgüzel

'ÇİRKİN KELİMELERLE...'

Ünlü isim, ''2 senelik bir kiracıyım ve 6 ay sonra bana çık mobbingi başladığı için tabii ki bunun hukuksal olarak hakkı aranıyor. Bana otoparkımda arabamı koyacak yer bırakmıyorlar. Benim arabamı koymam gereken yere kendi araçlarını koyuyorlar. Rica ettiğimde de aşırı böyle çirkin kelimelerle seslerini yükselterek evimizden çıkın bıktık sizden diyorlar'' ifadelerine maruz kaldığını söyledi.

Görgüzel ayrıca, ''sanki 10 yıldır evine çökmüşüm. 2 yıllık kiracıyım yıllık kirasını ödemiş ve hiçbir sorun yaratmamışım'' diyerek isyan etti.

Selnnn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.