Kirli Sepeti'nde yaprak dökümü devam ediyor!

Kirli Sepeti'nde yaprak dökümü devam ediyor!
NOW'da yayınlanan Kirli Sepeti dizisi iddialı bir giriş yaptı. Gerek hikayesi gerekse iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi, kanaldan 2. sezon onayını da aldı. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan diziye 3 oyuncu veda etmişti. Bir oyuncunun daha ekibe veda edeceği ortaya çıktı.

NOW'da yayınlanan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un gibi birbirinden iddialı isimlerin yer adığı Kirli Sepeti'nde yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak diziye Gözde Seda Altuner, Serhat Kılıç ve Halil İbrahim Kurum veda etmişti. Şimde de bir oyuncu daha ekibe veda ediyor. Dizide Yasemin karekterini canlandıran Bestemsu Özdemir, Kirli Sepeti kadrosundan ayrılıyor. Özdemir'in bu kararının nedeni ise yurt dışındaki projeleri değerlendirmek istemesi.

Dşşz

YENİ PROJELERİ DEĞERLENDİRECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, NOW TV'de yayınlanan ve yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek olan Kirli Sepeti'nde Yasemin rolünü oynayan Bestemsu Özdemir, sessiz sedasız kadroya veda etti. Hikayesi bittiği için diziden ayrılan oyuncu, yeni sezon için görüşmelere başladı. Yurt dışından gelen teklifleri de değerlendirmeye alan oyuncu "Ayrıca yurt dışı sürprizlerim de olabilir" dedi.

Bestemsuu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.