Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'ın göndermeli sözleri dikkat çekti!

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'ın göndermeli sözleri dikkat çekti!
Now ekranlarında yayınlanan Özgü Namal'ın Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'yla başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar yeni sezonda izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dizide Meryem karakterine hayat veren Özgü Namal, diziyle ilgili açıklama yaparken yurt dışından uyarlama olan dizilere tokat gibi bir gönderme yaptı. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi'ndeki Elif rolüyle hafızalara kazınan ve bir süredir ekranlarda yer almayan Özgü Namal, geçtiğimiz sezon Kızıl Goncalar ile ekranlara hızlı bir giriş yapmıştı. Meryem karakterine başarılı bir şekilde hayat veren ünlü oyuncu diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgü Namal, Kızıl Goncalar'a övgüler yağdırırken yurt dışından uyarlanan dizilere ağır bir eleştiri yaptı.

Naamll

"HIRSIZLIK YAPMIYORUZ"

Özgü Namal, Necati Şahin imzalı Kızıl Goncalar'ın hikayesi için "Yüzde 100 yerli ve Türk malı. Devşirme ya da hırsızlık yapmıyoruz." dedi. Sevilen oyuncunun bu göndermesi birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı. Bazı kullanıcılar da Namal'ın bu açıklamasını destekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.