Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'la ilgili şaşırtan iddia!

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'la ilgili şaşırtan iddia!
Now'da yayınlanan Kızıl Goncalar ile ekranlara dönen Özgü Namal sık sık gündeme geliyor. Namal'ın sette kaprisli olduğu iddiaları ortalıkta dolaşırken bir set çalışanı yıllar önce Hanımın Çiftliği'nde rol alan Namal'la ilgili yeni iddialar ortaya attı.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Elif karekteri ile büyük kitleler tarafından tanınan Hanımın Çiftliği, Merhamet gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan oyuncu Özgü Namal, uzun bir aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle yeniden ekranlara döndü. Dizideki performansıyla adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu son dönemin dikkat çeken isimlerinden.

ciftlik.jpg

SETTE KAPRİSLİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

Kızıl Goncalar yeni sezona hazırlanırken sevilen oyuncuyla ilgili kaprisli olduğuna dair bazı iddialar ortaya atılmıştı. Sette oturduğu sandalyeyi yanında getirdiği belirtilen Namal'ın etrafında birinin durmasından ve yüzüne bakarak konuşulmasından rahatsız olduğu iddia edilmişti.

Kendisine hizmet edilmesini de istediği belirtilen Namal, yüzü olduğu markanın Kuruçeşme'de gerçekleşen lansmanında bu iddiaları yalanlamıştı. "Ben mütevazı bir insanım. Yaşı büyük insanların bana hizmet etmesinden hoşlanmıyorum. Kendi işimi kendim yaparım" demişti.

hanim.jpg

"KENDİNİ KARAVANA KAPATIYORDU"

Bu iddiaların ayyuka çıkmasının ardından 2009 yılında yayınlanan Hanımın Çiftiliği setinde çalışan bir set çalışanı TV Gündemi isimli bir Instagram sayfasına "Yoga yapıyorum diyerek kendini karavana kapatıp saatlerce ekibi ve oyuncu arkadaşlarını her gün bekletmesini unutmayalım" iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.