Kızıl Goncalar’ın yayın tarihi ertelendi!

Kızıl Goncalar’ın yayın tarihi ertelendi!
NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi değiştirildi. İlk olarak Eylül'ün başında ekrana gelmesi planlanan dizi, şimdi Eylül ayının sonunda yayınlanacak.

Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi değiştirildi. Gold Film’in başarılı isimleri Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı ve Mert Yazıcıoğlu'nu bir araya getiren dizinin başlangıç tarihi Eylül'ün ilk haftası olarak duyurulmuştu. Ancak, yapılan son güncellemelerle dizinin yayın tarihi Eylül sonuna ertelendi.

G Q50U1O Wg A A Jrl M

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçen sezon her pazartesi 9-10 reyting bandında kalarak en çok izlenen dizi olmayı başaran Kızıl Goncalar, 2. sezona çok iddialı bir hikâyeyle giriş yapacak. Eylül ayında sete çıkması ve en az iki bölüm stok yapılması planlanan dizide, hikâye kaldığı yerden devam edecek.

G Q6Hs Jj Wk A A Ai H2

İKİ OYUNCU DİZİYE VEDA EDECEK

Kulis bilgilerine göre Şükrü Necati Şahin’in yazdığı ve Ömür Atay’ın yönettiği dizinin 30 Eylül’de yayınlanacak ilk bölümü zaman atlaması içerecek. Ayrıca, ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in büyük bir giriş yaptığı diziden iki oyuncu ayrılacak ve ekibe yeni bir kadın oyuncu katılacak. Meryem (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaşıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu yeni karakterin kim tarafından canlandırılacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.