Kızıl Goncalar'ın yeni fragmanı olay yarattı! Tarikatlar kapatılsın!' mesajı damga vurdu!

Now'da yayınlanan başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar'ın yeni sezonundan fragman yayınlandı. Fragmanda dergahı ele geçiren Vahit iyice saldırganlaştığı görüldü. Levent'in "Tarikatlar kapatılsın" mesajı ise dikkat çekti.

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar, 2. sezonuyla seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Güçlü hikayesiyle dikkatleri çeken Kızıl Goncalar, 30 eylül pazartesi akşamı 2. sezonuyla izleyici ile buluşacak.

gonca.jpg

Dizinin yeni sezonundan yayınlanan fragmanlar ses getirdi. Kızıl Goncalar'ın birinci fragmanında Meryem mürşidi öldürmek suçundan hapse girdiği ve Naim Efendi'nin Cüneyd'den boşanan Zeynep'e yine gelinlik giydirdiği görüldü. Vahit'in “O deccale bu dünyayı dar edeceğim. Aklını aldım, karısını da alacağım.” demesi de "Zeynep Cüneyt'in babasıyla mı evlenecek?" soruları soruldu.

FRAGMAN BOMBA ETKİSİ YARATTI!

Yayınlanan 2. fragmanda Vahit, Meryem'in "Mürşid Efendi'yi ben öldürdüm diyeceksin." sözleriyle tehdit etti. Vahit'in elinde olan dergah üyelerinin sanat merkezlerine saldırı düzenlendiği görüldü. Yüzleri maskeli birçok kişi heykellere saldırdı.

fragman-1.jpg

Yeni sezonda iyice derinleşen tarikatları izleceğimiz dizinin yeni fragmanında Levent'in televizyona çıkıp "Tarikatlar kapatılmalıdır" sözleri ise izleyenleri şaşırttı. "Ortalık iyice karışacak." yorumları yapıldı.

fragman-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.