Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar'ın kadın haklarıyla ilgili çıkışı gündem oldu

Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar'ın kadın haklarıyla ilgili çıkışı gündem oldu
Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde, Rüzgar karakterinin kadın haklarıyla ilgili konuşması sosyal medya gündemine oturdu.

Yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği Gold Yapım imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 61'inci bölümü dün akşam Show TV ekranlarında seyirciyle buluştu.

Dizinin son bölümünde Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği Rüzgar karakterinin kadın haklarına dair sözleri, sosyal medyada gündem oldu.

Sahnede Nursema karakterinin bulduğu müşterilerle görüşmeye giden Rüzgar'ın asistanı Aslı, tesettürlü olmaması nedeniyle ortamdan dışlanıyor. 

'KADINLARIN SÖZ HAKKININ OLMADIĞI YERDE KONUŞMAM'

Bunun ardından bir konuşma yapan Rüzgar, şu ifadeleri kullandı:

"Ebu Sait Bey bana söz hakkı verdi burada bu akşam, sağ olsun. Fakat ben kadınların söz hakkının olmadığı hiçbir yerde konuşmam. Bence kimse konuşmamalı da. Bu akşam ben buraya kanaldan çalışma arkadaşım Aslı Hanım'la geldim ve Aslı Hanım tesettürlü olmadığı için buraya kabul edilmedi. Kadınlardan bu kadar korkmayın, bırakın onlar nasıl istiyorsa öyle olsunlar. İster başları açık olsun, ister kapalı olsun. Önemli olan bizim düşüncelerimiz kapalı olmasın. Dolayısıyla bu düşünce yapısındaki herhangi bir kurum ya da kuruluşla ben Rüzgar Yener'in içinde bulunduğu bir kanal muhatap olmaz, olamaz. "

Rüzgar'ın konuşması sosyal medyada viral oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.