Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı!
Show TV'nin iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde Giray karakterinin konuştuğu gizemli kadının kim olduğu merak konusu olmuştu. Dizinin sıkı takipçileri o kadının kim olduğunu ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi olay yaratan dizide Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne ise herkesi şoke etti. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddiaya göre bakın o kadın kimmiş...

Sezon finali bölümüyle gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti dizisinde yaprak dökümü yaşandı. Dizinin son bölümünde Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen gibi sevilen karekterlere hayat veren oyuncular diziye veda etti. Bu vedaların ardından yeni isimlerin de kadroya dahil edileceği konuşulanlar arasındaydı.

Gizemli

Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa karakteri ile yakınlaşan Giray, Doğa'yı evinde ağırladı ve sonrasında evinden uğurladı. Doğa gittikten sonra arkadan gelen kadın sesi sosyal medyada hayli konuşulmuştu.

GİZEMLİ KADIN BAKIN KİMMİŞ?

Koltuğa oturan ancak yüzü gösterilmeyen gizemli kadın Giray’a “Gitti mi Doğa sence inanmış mıdır?” diye sordu. Giray ise, “Yaptığın yemekleri çok beğendi” diyerek yanıt verdi. Dizinin takipçileri ise, bu gizemli kadının kim olduğunu sesinden tanıdı. Sosyal medyadaki iddialara göre gizemli bu kadın Defne Samyeli. Ünlü ismin yeni sezonda nasıl bir karakteri canlandıracağı ve neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Defenee

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.