Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, zor günler geçiriyor!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, zor günler geçiriyor!
Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, paylaşımı ile hayranlarını endişelendirdi.

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karekterini canlandıran Müjde Uzman, sosyal medya hesabından yaptıı paylaşımla dikkatleri çekti. Dün hastaneye kaldırılan ve hastanede serum takviyesi alan ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından arkadaşlarına ve çevresine isyan etti. Uzman, paylaşımında, “İş, yoğunluk zor değil insanlar zor” dedi.

Son dönemde Kızılcık Şerbeti oyuncuları gündemden düşmüyor, uyuştucu alırken yakalanan Feyza Civelek, alkollü araba kullanırken ehliyetini kaptıran Sıla Türkoğlu'nun ardından bukez de Müjde Uzman yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Son dönemde hayat temposunda yorgun düşen Uzman'ın paylaşımı akıllara "Tükenmişlik Sendromuna mı yakalandı?" sorusunu getirdi.

Müjdeee

Uzman, paylaşımına ‘Tembelliği, kolaycılığı, hak yemeyi bırakın’ notunu düşerken yayınladığı videolarda, “Hepsini okuyanlar için… Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi ‘Halledersin aslansın kaplansın’ cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin” dedi.

Uzman'ın kısa süre içerisinde gündem olan bu paylaşımın ardından hayranlarından çok sayıda destek mesajı geldi.

1 MüjdeUzmannUzmannnn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.