Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı 'Yaşayan En Güzel Kadın' seçildi

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı 'Yaşayan En Güzel Kadın' seçildi
Show TV ekranlarında yayınlanan ekranlarda fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karekterini canlandıran Sıla Türkoğlu,  dünyaca ünlü bir dergi tarafından yapılan oylamada 2024 yılının Yaşayan En Güzel Kadını seçildi. En Yakışıklı Türk Erkeği ise Halil İbrahim Ceylan seçildi.

Kızılcık Şerbeti diziyle büyük kitleler tarafından tanınan Sıla Türkoğlu, dünyaca ünlü anket platformu The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının Yaşayan En Güzel Kadını seçildi.

LİSTEDE HANDE'DE DE VAR

Yapılan oylamaya göre, Yaşayan En Güzel Kadın Oyuncu Sıla Türkoğlu, Yaşayan En Yakışıklı Erkek ise Zhang Zhehan seçildi. Çinli oyuncu Dilraba Dilmurat ikinci sırada yer alırken Hande Erçel ise üçüncü oldu. Son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol alan oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ise The Netizens Report Dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının En Yakışıklı Türk Erkeği olarak listede yer aldı.

Sıla

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuğa 2018 yılında adım atan Türkoğlu, ilk olarak Ağlama Anne dizisiyle ekranlarda yer aldı. 2019'da, Yemin dizisinde Suna karakterini, 7 Eylül 2020’de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. 4 Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı. Güzel oyuncu şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karekterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.