Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi!
Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Fatih karekteriyle büyük kitleler tarafından  tanınan Doğulan Güngör, oyunculuk performansının  yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Güngör geçtiğimiz ay dansçı Aleyna Yalçın’la görüntülenince telaşa kapılmıştı. Sevgili olmadıklarını söyleyen Güngör bu kezde Survivor Aleyna ile plajda vakit geçirdi.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve sezon finalinin ardından günlerce sosyal medyada konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih Ünal kareketerini canlandıran Doğukan Güngör, son dönemin popüler isimlerinden biri. Özel hayatıyla da dikkatleri çeken Doğukan Güngör'ün dansçı Aleyna Yalçın ile görüntülenmesi gündem olmuştu. Güngör, görüntülenince "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" demiş daha sonra ise sevgili olmadıklarını açıklamıştı.

AleyanaaGazeteMagazin'in haberine göre; yakışıklı oyuncu bu sefer de Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile Çeşme’de bir beach’te görüntülendi. İkilinin arkadaş mı sevgili mi oldukları bilinmezken "Aleyna da her yerde" yorumları yapıldı.

Aleynaaaa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.