Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i bakın gönlünü kime kaptırıdı!

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i bakın gönlünü kime kaptırıdı!
Show TV ekranlarında fırtınalar estiren son dönemin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar gönlünü  genç bir iş insanına kaptırdı.

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Son dönemin en sevilen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karekterine hayat veren Özge Özacar, özel hayatıyla gündeme geldi. Magazin kulislerinde yer alan iddiaya göre, güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtı. Özacar, Oğuz Özmen ile yeni bir aşka yelken açtı.

Kizilcik Serbeti Gorkem Kimdir Kizilcik Serbeti 17247122 8862 Amp

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Görkem rolüyle dikkatleri çeken Özge Özacar, geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile birlikte katıldığı Fenerbahçe etkinliğiyle de gündeme gelen oyuncu yeni aşka yelken açtı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; kalbini genç iş insanı Oğuz Özmen’e kaptırdı. Başarılı oyuncu Oğuz Özmen’le Clubhouse Bebek’te görüldü.

101682

Özmen Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almıştı. Özmen ile Özacar’ın bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle ortak arkadaş grubu sayesinde tanıştığı öğrenildi.

640Xauto (3)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.