Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının torbacıyla pazarlık yaptığı yazışmalar ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının torbacıyla pazarlık yaptığı yazışmalar ortaya çıktı!
Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde uyuşturcu alırken polise yakalanmıştı. Civelek'in torbacı ile olan mesajları ortaya çıktı.

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karekterini canlandıran Feyza Civelek'in adı geçtiğimiz günlerde bir skandala karışmıştı. Uyuştucu siparişi verip, polise yakalanmıştı. Civelek'in torbacı ile olan yazışmaları ortaya çıktı. 

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Nilay" karakterine hayat veren  ve canlandırdığı karekterle milyonlar tarafından  tanınan Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verip polise yakalandığı haberleri geçtiğimiz gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan bu olayın ardından Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşmasına ulaşıldı. Dava dosyasına da giren konuşmalara göre ifadesinde, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" diyen Civelek'in kokaini daha ucuza alabilmek için torbacı ile pazarlık yaptığı ve "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği öğrenildi.

Nilayy

İşte Civelek'in, torbacıyla arasında geçen konuşmanın detayları:

F.C.: Ne fiyatı değişti. Daha 1 saat oldu alalı. Bugünlük eski fiyattan yap. 1.5 T, yarım L, taksi?

S.Ç.: 6 bin lira toplam.

F.C.: Yanında ne kadar T var? Söyle ona göre hesaplayacağım? Söylesene? Teklifi kabul etmiyorum.

S.Ç.: Gel bekliyorum.

F.C.: Neredesin. Ayır 1 T yarım T diye.

Nilay

HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI

Sabah'ta yer alan habere göre; İkili, 28 Ekim'i 29 Ekim'e bağlayan gece yapılan bu konuşmadan sonra polisler tarafından sokakta yakalandı. Torbacı Selçuk Ç. gözaltına alınarak tutuklandı ve minimum 15 yıla kadar hapis istemiyle "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan dava açıldı. Civelek'e ise sipariş ettiği uyuşturucu eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.