Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si eski haliyle sosyal medyayı salladı! Görenleri mest etti!

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si eski haliyle sosyal medyayı salladı! Görenleri mest etti!
Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Pembe Ünal karekterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Gerek oyunculuğu gerekse açıklamlarıyla gündeme gelen Taşçıoğlu'nun eski hali görenleri hayli şaşırttı.

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle olay yaratmaya devam ediyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu eski haliyle gündem oldu.

pisf.jpg

Dizinin en popüler karekterlerinden biri olan Fatih’in annesi Pembe Ünal'a hayat veren Sibel Taşçıoğlu’nun yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı. 48 yaşındaki ünlü ismin eski hali beğeni topladı.

esk-002.jpg

Gençliğinden beri birçok başarılı projede yer alan Taşçıoğlu, Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Medcezir, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde rol aldı.

eski-002.jpg

Ünlü ismin eski haline sosyal medyada yorum yağdı. 'Feci güzel bir kadın', 'Pinko çok güzel bir kadın', 'Gençliği mankenlere taş çıkarır', 'Alev'den daha güzelmiş' gibi yorumlar yapıldı.

pinko.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.