Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı diziye veda ediyor!

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı diziye veda ediyor!
Show TV ekranlarının iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin sevilen karekterlerinden biri kadroya veda ediyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlarda reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti son dönemin en çok konuşulan yapımlarının başında geliyro. Dizinin sevilen karekterlerinden birinin diziye veda edeceği öğrenildi.  

Rüzgarr

Dizide Rüzgar karakterinin canlandıran Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor. Yeni bir anlaşmaya imza atan Kirazcı, yaz boyunca CNBC-e'de yayınlanacak bir yarışmayı sunacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Nursema'ya aşık olan Rüzgar'ı oynayan Kirazcı, rolü gereği veda edecek. Başarılı oyuncu diziden ayrılmadan önce de yeni bir proje için imza attı. Kirazcı, 9 yıl aradan sonra CNBC-e ile anlaştı. Oyuncu, yaz boyunca İngiltere'nin fenomen yarışma programı Letterbox Türkiye'yi sunacak.

Yiğitt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.