Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjdat Gezen'e tepki

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjdat Gezen'e tepki
Usta oyuncu Müjdat Gezen'in Kızılcık Şerbeti'yle ilgili yorumuna dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan tepki geldi. Turgut sosyal medya hesabı üzerinden "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Müjdat Gezen, yapımını Gold Film’in üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında, katıldığı bir Youtube programında "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar" açıklamasını yaptı. Gezen'in açıklamasının ardından 'Kızılcık Şerbeti'nin final yapacağı iddia edildi.

Dizide Fatih Ünal karakterini canlandıran oyuncu Doğukan Güngör, konuya dair açıklama yaparak, "Kim demiş, bizim haberimiz yok? Gayet mutluyuz" dedi. 

'GÜÇLENEREK DEVAM EDECEĞİZ'

Gezen'in açıklamasına 'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 

Turgut, "Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık Şerbeti'nin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.