Köpeğiyle gömülmek isteyen Alain Delon'un vasiyetine uyulmadı

Köpeğiyle gömülmek isteyen Alain Delon'un vasiyetine uyulmadı
18 Ağustos'ta hayatını kaybeden ünlü fransız film yıldızı Alain Delon'un köpeğiyle birlikte gömülme talebi hayvanseverlerin tepkisine neden oldu. Delon'un vasiyeti gerçekleştirilmedi.

Rolleriyle dünya çapında yankı uyandıran aktör ve yapımcı Alain Delon, 18 Ağustos Pazar günü 88 yaşında hayatını kaybetti. Delon, dün Paris'in güneyindeki Douchy'deki aile evinde toprağa verildi.

10 SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

Yıldız oyuncu, 2018'de Paris Match'e verdiği bir röportajda, 2014'te sahiplendiği Belçika Malinois cinsi köpeği Loubo'nun da kendisiyle birlikte gömülmesini istediğini söyledimişti. Dergiye verdiği demeçte, "Hayatım boyunca 50 köpeğim oldu ama bu köpekle özel bir ilişkim var." demiş, "Ondan önce ölürsem veterinere birlikte gitmemizi söyleyeceğim." şeklinde konuşmuştu.

Delon'un ölümünün ardından hayvan hakları aktivistleri ve duyarlı vatandaşlar Loubo'nun akıbeti konusunda alarma geçti.

Ünlü Fransız film yıldızı ve Delon'a yakınlığıyla bilinen Brigitte Bardot Vakfı'ndan bir yetkili, vakıf üyelerinin endişelerini dile getirmesinin ardından Delon'un ailesiyle iletişime geçtiğini söyledi.

Yetkilinin aktardığına göre bu konu ailede gündeme bile getirilmedi ve köpeğin yaşamasına izin verildi. Loubo, Douchy'deki evde yaşamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.