Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler "Yıllar acımasız davranmış" dedi

Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler
Bir döneme damga vuran  Kurtlar Vadisi dizisinde Ömer Baba karekterini canlandıran usta oyuncu Emin Olcay, yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan  Olcay, sevenlerine selam gönderdi.

Yıllar önce yayınlanan ve türk televizyon tarhine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi günümüzde de popülerliğini koruyor. Dizide Ömer Baba rolünü oynayan usta sanatçı Emin Olcay yıllar sonra ortaya çıktı. Bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü ismin son halini görenler "Yıllar acımasız davranmış", "Eski halinden eser yok" gibi yorumlarda bulundu.

Poalt"SEVENLERİME SEVGİ VE SAYGI SUNUYORUM"

Usta sanatçılarla bir araya gelerek onların son halini yayınlanan Murad Salahlı bu sefer de Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba'sı Emin Olcay ile buluştu. Oldukça yaşlandığı görülen usta oyuncu, bir video ile sevenlerine seslenerek "Merhaba, ben Emin Olcay. Sevenlerime sevgi, saygı sunuyorum. Sizleri çok seviyorum. Görüşmek üzere" dedi. Usta ismi evinde ziyaret eden Salahlı o anları "Emin Olcay Bey tüm sevenlerine sevgi ve selamlarını iletti" notuyla paylaştı.

Snnn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.