'Kuşatma' dizisi sete çıkıyor! Serkan Altunorak başrolde

'Kuşatma' dizisi sete çıkıyor! Serkan Altunorak başrolde
Tims&B’nin Netflix için hazırladığı yeni dizi “Kuşatma”nın çekimleri pazartesi günü başlıyor. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı 8 bölümlük dizinin önemli karakterlerinden “Engin”e hayat verecek olan oyuncu da belli oldu.

Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Kuşatma dizisinin önemli karakterlerinden biri olan “Engin”e hayat verecek oyuncu da belli oldu. Nihal’in hem çocukluk arkadaşı hem de yalı komşusu olan Engin karakterini Serkan Altunorak canlandıracak. Altunorak’ın başarılı performansı, karakterin derinliğini ekrana taşımada etkili olacak.

ASLI ENVER BAŞROLDE

Birsen Altuntaş'un haberine göre, dizide, babasının isteği üzerine yurtdışından dönen ve hayatını yeniden kurmaya çalışan Nihal karakterine ise sevilen oyuncu Aslı Enver hayat verecek. Aşk, hırs ve aile çatışmaları arasında kalacak olan Nihal’in hikayesi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

GÜÇLÜ KADRO DİKKAT ÇEKİYOR

Sekiz bölümlük dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça iddialı. Engin Akyürek, Dolunay Soysert, İsmail Demirci, Taro Emir, Zeynep Oymak, Selin Şekerci ve Sedef Avcı dizide rol alacak isimler arasında yer alıyor. Dizinin çekimlerine bir süredir yapılan prova ve deneme çekimlerinin ardından başlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.