Lüks hayatıyla bilinen Dilan Polat'ın bindiği mütevazı araba dikkat çekti!

Lüks hayatıyla bilinen Dilan Polat'ın bindiği mütevazı araba dikkat çekti!
Dün tahliye olan Dilan Polat, bugün koşa koşa eşi Engin Polat'ı görmeye gitti. Cezaevine girmeden önce lüks tutkunuyla bilinen Polat'ın Silivri'ye gitmek için mütevazi bir araç tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla hakkında 40 yıl hapis cezası istenen fenomen Dilan Polat, dün tahliye edildi. Tutuksuz yargılanacak olan Polat, geceyi ablası Sıla Doğu'nun evinde geçirdi. Polat'ın bugün ilk işi hala tutuklu bulunan kocası Engin Polat'ı ziyaret etmek oldu.

111111111

LÜKS ARAÇLARINA EL KONULMUŞTU

Lüks hayatıyla sürekli gündeme gelen Polat çiftinin, gözaltına alınmalarının ardından emniyet ekipleri, çiftin otomobillerine de el koymuştu. Lüks araçlar polis ekipleri tarafından çekici ile çekilmiş Dilan Polat ve Engin Polat'a ait farklı marka ve modellerdeki otomobiller sergilenmek üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Kasım 2023'te girdiği cezaevinden dün tahliye olan Polat'ın, bugün eşini ziyaret etmek için Silivri'ye giderken tercih ettiği mütevazi araç dikkat çekti.

Arabaa

Öte yandan, kardeşi Sıla Doğu ve yakınlarıyla birlikte Engin Polat'ı ziyaret etmek için evden çıkan Dilan Polat, yol üstünde boğaz havası almayı da ihmal etmemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.