'Magarsus'un ikinci sezon çekimleri başladı

'Magarsus'un ikinci sezon çekimleri başladı
Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yer aldığı BluTV orijinal dizisi 'Magarsus', ikinci sezon için sete çıktı.

BluTV, ‘Magarsus’un ikinci sezonu için sete çıktığını duyurdu. Dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Hazal Türesan, Cemre Ebüzziya, Bora Akkaş, Ozan Çelik, Bihter Dinçel, Fırat Kaymak, Aykut Temel’in yanı sıra konuk oyuncular olarak Sezin Akbaşoğulları, Deniz Celiloğlu, Vildan Atasever de yer alıyor.

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği, senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından yazılan dizinin çekimleri Adana’da yıl sonuna kadar devam edecek.

İKİNCİ SEZONUN KONUSU

Dizinin ikinci sezonunda Beton, Turgut ve Tansu’nun birbirleriyle mücadeleleri devam ederken Sarıbahçe üzerinde hakimiyet kurmak isteyen yabancı kaynaklarla tehlikeli bir rekabete girerler. Bölgede altın madeni kurmak isteyen Amerikalı şirket ve limanı kullanmak isteyen Rus uyuşturucu karteliyle mücadele başlar. Sarıbahçe’de hissedilen barış atmosferi hem içeriden hem de dışarıdan gelecek düşmanların etkisiyle fırtınaya dönüşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.