MasterChef'in ilk yarışmacıları belli oldu

MasterChef'in ilk yarışmacıları belli oldu
Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jürisi olduğu MasterChef'in 2024 sezonu büyük bir heyecanla başladı. İki turun ardından yarışmacılar ana kadroya geçebilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Ana kadronun ilk isimleri ise belli olmaya başladı.

MasterChef 2024'te ana kadroya dahil olmak isteyenler yarışmacılar kıyasıya rekabetine dün yayımlanan bölümde de devam etti. Dün akşam yayınlanan son bölümünde, ilk grupta yer alan 10 yarışmacı adayı, ana kadroya girebilmek için ikili etapta mücadele verdi.

Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in ilk turda istediği profiterolü en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzeme kuzu but oldu. 

Yarışmanın ilk etabında 10 yarışmacı adayı 60 dakika içinde profiterol hazırladı. Şeflerin verdikleri süre sonunda yapılan tabak değerlendirmesi ile ikinci tura çıkan isimler Bera, Deniz, Bartu, Onur, Sevdet oldu.

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler yarışmacı adaylarından kuzu but ile yaratıcı yemek hazırlamalarını istedi. Şefler bu turda yarışmacılara 45 dakika süre verdi.

Ghdjskss

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan Ümmühan, Onur ve Bartu'yu öne çağırdı. Gecenin finalinde ise rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Onur önlüğün sahibi oldu.

Jkfldşsddd

13 Temmuz Cumartesi akşamında kabak kullanarak en başarılı yemekleri yapan 6 isim ikinci tura çıktı. İkinci turda en başarılı yemeği hazırlayan isim ise Hakan oldu.

Tghghgf

12 Temmuz akşamında yayımlanan bölümde ise Kilis Tava ve yaratıcılık etabının ardından iki turu da başarıyla geçerek ana kadroya kavuşan isim Zeynep olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.