Meltem Cumbul yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! Alacağı ücret sorulunca bakın ne dedi?

Meltem Cumbul yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! Alacağı ücret sorulunca bakın ne dedi?
Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Zeyno karekteriyle gönüllerde taht kuran Meltem Cumbul, uzun yıllardır Amerika'da yaşıyordu. Yeni dizi projesi için ülkeye dönüş yapan Cumbul'un dizisi başlamadan ertelenmişti. Ünlü oyuncu müjdeli haberi verdi. Alacağı ücret sorulunca bakın ne dedi?

Meltem Cumbul, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Yılan Hikayesi,  Gurbet Kadını, Aşk Yakar ve Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı yapımda yer aldı. Başarılı oyuncu Cumbul bir süredir Amerika'da yaşamını sürdürüyordu. Ekranlardan uzak bir yaşam süren Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve istenilen oyuncu kadrosu kurulamadığı için dizinin yayın tarihi ertelenmişti.

Dizisi ertelenince ünlü isme başka yapımcılardan teklif yağdı ama Cumbul o tekliflerin hepsini geri çevirdi. Bu durum Cumbul'a soruldu ve ünlü oyuncu 'sözümüz vardı tabii bekledik' diye yanıt verdi.

Cumbull

YANIT VERMEK İSTEMEDİ

Basın mensupları Cumbul'a 'daha yüksek ücretler teklif edildiği söylendi sizlere...' diyerek soru yöneltti. Cumbul 'hiç konuşmayalım bunları' diyerek yanıt vermek istemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.