Miss Turkey birincisi İdil Bilgen'e Bülent Ersoy'dan çok ağır sözler!

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen'e Bülent Ersoy'dan çok ağır sözler!
Geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasınde 20 güzel kadın derece almak için mücadele etti.  Türkiye'nin en güzel kızı ünvanını İdil Bilgen aldı. Bilgen birçok destek mesajı alırken bazı ünlü isimler Türkiye güzelini eleştirdi. Bülent Ersoy da Bilgen'in 'erkeksi' olduğunu söyledi.

Miss Turkey 2024 birincisi olan İdil Bilgen günlerdir sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Bilgen'in birinciliğinin ardından torpil iddiaları konuşulurken 24 yaşındaki Bilgen'e 'Şabaniye'  benzetmesi bile yapıldı.  Seren Serengil, Çağla Şikel gibi ünlü isimlerden Bilgen'e destek mesajları gelirken, Demet Akalın ve Ahmet Çakar gibi isimler de olumsuz yorumlar geldi.

Idil Birgenn

"ERKEK SURATLI"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'da konuyla ilgili, "Bu şimdi güzel mi? Bu çocuk biraz erkek suratlı gibi. Şabaniye gibi ama genç çocuk, kırmayalım üzmeyelim. Ama biraz hatları erkeksi." dedi.

Öte yandan Demet Akalın da İdil Bilgen için 'Belki geri vermek ister tacı yada halk oylaması diye bir şey olsa... Bütün yorumlara da kapamış kendini.. Çok istiyormuş birinci olmak. Aşkım sen istiyorsun da yarışma güzellik yarışması kayırma yarışması değil' demişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.