Müge Anlı'ya Demet Özdemir sürprizi! Meğer ünlü sunucunun hayranıymış!

Müge Anlı'ya Demet Özdemir sürprizi! Meğer ünlü sunucunun hayranıymış!
Oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Programın sıkı takipçilerinden olan Özdemir, ihtiyaç sahipleri için tekerlekli sandalye bağışladı.

Son olarak Benim Adım Farah dizisiyle izleyici karşısına çıkan Demet Özdemir, son dönemde sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla sık sık adından söz ettiren Demet Özdemir, bugün  Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Oyuncu, yaptığı bağışla gönülleri fethetti.

"NEYE İHTİYACINIZ OLURSA HER ZAMAN BURADAYIM"

Müge Anlı'nın programını yakından takip eden Demet Özdemir, başlatılan iyilik hareketine destek olmak için bugün kanala 4 adet tekerlekli sandalye götürdü. Anlı'nın isteği üzerine yayına çıkan oyuncu "Ben sizleri çok seviyorum. Böyle güzel bir iyilik hareketine benim de dahil olmam çok güzel. Umarım kat be kat artar. Gerçekten müthiş birisiniz, çok güzel iyilikler yapıyorsunuz. Her zaman da yanınızda olmak dileğim. Ne zaman ve neye ihtiyacınız olursa buradayım" dedi.

Programdaki konulara hakim olduğunu belirten güzel oyuncu "Gerçekten her şeye hakimim. Bana sorular sorabilirsiniz, test yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı. Anlı da oyuncunun yardımı için "Allah hayrını kabul etsin. İyi ki varsın"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.