Murat Boz, La Casa de Papel'in 'Berlin'iyle bir arada: İyi bir şeyin başlangıcı için adım atıyoruz

Murat Boz, La Casa de Papel'in 'Berlin'iyle bir arada: İyi bir şeyin başlangıcı için adım atıyoruz
La Casa De Papel'in Berlin'i Pedro Alonso ve şarkıcı Murat Boz sürpriz bir proje için İstanbul'da bir araya geldi. Ünlü oyuncu Alonso, "Murat’la iyi bir şeyin başlangıcı için adım atıyoruz, ama ne olduğunu söylemeyelim, sürpriz olsun" dedi.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, bir süredir İstanbul'da olan 'La Casa de Papel' dizisindeki 'Berlin' karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, önceki akşam Karaköy’deki Frankie adlı mekanda bir araya geldi. Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yeni bir projeyle ilgili ipuçları verdi.

SÜRPRİZ PROJE

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Murat Boz, "Güzel bir organizasyon için Pedro ile buluştuk. Sürpriz bir proje için bir araya geldik. Şu an projenin ayrıntıları paylaşamıyoruz. Detaylar netleşince ayrıntıları paylaşacağız" dedi.

'PEDRO VE MURAT HARİKA ARKADAŞLIK KURDU'

İki yıldız ismi bir araya getiren Gökşen Sel ise, "Pedro ve Murat aylar önce tanıştılar ve harika bir arkadaşlık kurdular. Bugün de projeyle ilgili bir araya geldiler. Güzel bir işe imza atacağız" ifadelerini kullandı.

ALONSO: MURAT'LA İYİ BİR ŞEYİN BAŞLANGICI İÇİN ADIM ATIYORUZ'

Gazetecilerin, Murat Boz’un şarkılarını Pedro Alonso’ya dinletip dinletmediği sorusuna ise Pedro Alonso, "Tabii ki dinledim. Göksen dinletti bana. Murat’la iyi bir şeyin başlangıcı için adım atıyoruz, ama ne olduğunu söylemeyelim, sürpriz olsun" diyerek heyecanlı bir işbirliğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.