Mustafa Sandal'dan Montella'ya sert sözler: Nereden ve kimden geliyor o cüret?

Mustafa Sandal'dan Montella'ya sert sözler: Nereden ve kimden geliyor o cüret?
Çekya maçı hazırlıklarında olan A Milli Futbol Takımı'nın antrenman görüntüleri büyük tepki topladı. Görüntülerde Arda Güler’in elinden formasını alan Montella'ya bir tepki de sanatçı Mustafa Sandal’dan geldi.

Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, maç öncesi hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Ancak, A Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında yaşanan bir olayın görüntüleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Görüntülerde, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın genç oyuncu Arda Güler'in elinden yeleği alması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları olayla ilgili tepkilerini dile getirirken, ünlü sanatçı Mustafa Sandal da konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

1580835

'ŞANSINI BÖYLE HAREKETLERLE ZORLAMA'

Sandal X hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.