Müziği bırakıp Bodrum'a yerleşmişti! Komşuları 2 yıldır Özlem Tekin'den haber alamıyor...

Müziği bırakıp Bodrum'a yerleşmişti! Komşuları 2 yıldır Özlem Tekin'den haber alamıyor...
2016 yıllında müzik kariyerini bırakarak Bodrum'da bir çiftlik evine taşınan Özlem Tekin, sırra kadem bastı.  Bodrum'u terk eden Tekin'in Londra'ya yerleştiği konuşuluyor.

Rock müziğine adını altın harflerle yazdıran Özlem Tekin, 2016 yıllında müziği bıraktığını açıklamış ve Muğla'da bir köye taşınmıştı. Çiftlik kuran Tekin, kendini köy yaşamına adamıştı. Tekin'in kapısına kilit vurduğu ve aylardır kimsenin ünlü isimden haber alamadığı iddia edildi.

Telivv

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Program ekibinden bir muhabir, her yıl röportaj yaptığı Tekin'in çiftliğine gitti. Fakat her şeyin kapalı olduğunu ve terk edildiğini gördü. Sonrasında muhabir, köy halkıyla sohbet etti. Tekin'den iki yıldır haber alamayan komşuları "Evi bırakıp gitti, biz de meraktayız" dedi. Sosyal medya hesaplarını da kullanmayan Tekin'in nerede olduğu bilinmezken bazı iddialar da gündeme geldi. Programı takip eden bir seyirci, Tekin'i Londra'da gördüğünü ve orada yaşamaya başladığını ileri sürdü.

Tekinnn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.