Nejat İşler'den iş teklifine şart: Ücret yerine 5 bin öğrenciye burs istedi...

Nejat İşler'den iş teklifine şart: Ücret yerine 5 bin öğrenciye burs istedi...
Katıldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, yeni bir iddiayla gündeme geldi. İşler, bir bankadan gelen seslendirme teklifini kabul etmeden önce, ücret yerine öğrencilere burs talebinde bulundu.

"Zaferin Rengi" filminde Fenerbahçe’nin başkanı Mehmet Sabri Toprak rolüyle ve "Aile" dizisindeki performansıyla dikkat çeken Nejat İşler, yeni bir iddiayla gündeme oturdu.

Gazeteci Sina Koloğlu’nun köşe yazısında aktardığına göre, İşler’e bir bankadan seslendirme teklifi geldi. Ancak oyuncu, para talep etmek yerine bankanın öğrencilere burs vermesini istedi.

Başlangıçta bin öğrenci için önerilen burs miktarını yetersiz bulan İşler, bu sayının beş bine çıkarılmasını sağladı.

1680833

'KOCA BANKALAR BU KADAR MI ÖĞRENCİYİ OKUTUR?'

Koloğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı; "Geçenlerde duydum… Bir bankanın seslendirme işi teklif edilmiş kendisine. Nejat İşler’in şartı, bankanın öğrencilere burs vermesi. Yani para istemiyor. Yine benim kulağıma gelen, banka, bin öğrenci önerisinde bulunmuş. Nejat İşler bunun yarısı sayıda öğrenci okuttuğunu belirterek, “Koca banka bu kadar mı öğrenciyi okutur?” sözleriyle rakamın yükseltilmesini istemiş. Teklifi, beş bin öğrenciymiş. Banka bunu kabul etmiş. Biz işte ne kadar içiyor, şurada yine sarhoş vs. ile uğraşıyoruz…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.