Nevşin Mengü Dilan Polat'ın namaz paylaşımı sonrası sinirlendi! Ulan sanki...

Nevşin Mengü Dilan Polat'ın namaz paylaşımı sonrası sinirlendi! Ulan sanki...
Cezaevinden tahliye Fenomen Dilan Polat, instagram paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Polat, Instagram paylaşımında eşi Engin Polat’ın cezaevinde namaz kılmaktan bacaklarının karardığını söyledi. Nevşin Mengü o açıklama sonrası çılgına döndü.

‘Suç örgütü kurma’, ‘kara para aklama’ ve ‘yasadışı bahis’ suçlamasıyla 40’ar yıla kadar hapsi istenen fenomen Dilan Polat 19 Ağustos’ta eşi Engin Polat ise 6 Eylül’de tahliye edilmişti. Dilan Polat tahliye sonrası sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam etti.

zsczc.jpg

Dilan Polat, eşinin bacaklarını çekerek “Engin’in bacaklarına berces yaptım çünkü namaz kılmaktan… Halı yok ya orda (cezaevi). Böyle kararmış. Yere vuruyordun di mi? Benim de öyle oluyordu. Önce morarıyor, sonra kararıyor Engin di mi?” dedi.

menguu.jpg

Bu sözleri duyan Gazetci Nevşin Mengü "Bak işte namaz kılmaktan diyor dizleri çürümüş bu arada sorum da check ettik, gayet de cezaevine seccade sokabiliyorsun bu arada. Ulan sanki burası Sovyet Rusya'nın çalışma kampına mı gitti bunlar? Yok ya orada filan ne yok? Herhalde cezaevinde istesen seccadeden bol bir şey bulamazsın. İşin yolunu öğrenmişler. Ah namaz kılarken filan ama müstehak! Böyle yönetiliyor bu ülke" diyerek tepki gösterdi.

nevssdzsinnn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.