Nez ve Rüştü Onur Atilla aşkı bitti: Ayrılıklar da güzel...

Nez ve Rüştü Onur Atilla aşkı bitti: Ayrılıklar da güzel...
Bir süre önce ilişki yaşamaya başlayan şarkıcı Nez ve oyuncu Rüştü Onur Atilla sessiz sedasız yollarını ayırdı. Ayrılık haberini Nez duyurdu.

Güldür Güldür Show'un İbrahim'i Rüştü Onur Atilla, 10 yıldır beraber olduğu eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran'da anlaşmalı olarak ayrılmıştı. Boşandıktan kısa süre sonra Nez'le aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, ihanet iddialarının odağı olmuştu. 

'BOŞANMAYI BEN İSTEMEDİM'

Nez konuyla ilgili, "Ben yuva yıkmadım, içim çok rahat." açıklamasını yaperken Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız, "Boşanmayı ben istemedim. Ailem için son ana kadar çabaladım. Malum sebeplerden dolayı karşımda üslubuyla son derece kırıcı bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Karşı taraf hak ettiği muameleyi görüyor. Her şey yeterince çirkin. Toparlanmaya ihtiyacım var." diyerek iddiaları doğrular nitelikte konuşmuştu.

TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Tartışmaların üzerinden 3 ay geçmeden Nez ve Rüştü Onur Atilla'nın ayrılık haberi geldi. Bir takipçisinin, "Onur bey ile hiç paylaşım gelmiyor?" üzerine Nez, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık." dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Şaşırtan ayrılık haberiyle ilgili takipçilerinin yorumlarına yanıt veren Nez, "Arkadaşlar, bu kadar abartmaya bence gerek yok. Başlarken ne derece güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir. Unutmayın ki her bir bitiş, yeni bir başlangıçtır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.