Nihal Yalçın'dan esprili Instagram paylaşımı: Ne yaparsam tersini yapın

Nihal Yalçın'dan esprili Instagram paylaşımı: Ne yaparsam tersini yapın
Instagram'a erişim engeli getirilmesinin ardından ünlü isimlerden konuyla ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Son olarak oyuncu Nihal Yalçın, "Şu Instagramı canlandırayım biraz dedim, malum havalı foto yoksa iş yok... Bende hava bin 500! Insta kapatıldı. Borsaya girdim, borsa çöktü" diye esprili bir paylaşımda bulunarak "Yaptığımın tersini yapın" ifadelerini kullandı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından 2 Ağustos'ta Instagram'a erişim engeli getirilmesinin ardında tepkiler gelmeye devam ediyor.

Erişim engelinin neden gerçekleştirildiği ve ne kadar süreceğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmazken oyuncu Nihal Yalçın, bu konuyla ilgili esprili bir mesaj yayımladı.

Nihal Yalçın, X'ten yayımladığı bir mesajda "Şu Instagramı canlandırayım biraz dedim, malum havalı foto yoksa iş yok... Bende hava bin 500! Insta kapatıldı. Borsaya girdim, borsa çöktü. Dolar aldım düştü, sattım çıktı. Adımlarımı paylaşayım da ben ne yaparsam tersini yapın, kazanırsınız. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.