Nihat Doğan'dan boşanma nedenini açıkladı!

Nihat Doğan'dan boşanma nedenini açıkladı!
Şarkıcı Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, yakın zamanda ünlü türkücüden boşanma kararı almıştı. Sosyal medyadan açıklama yapan Doğan, boşanma sebebini açıkladı.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Nihat Doğan, bu kez de özel hayatıyla gündeme geldi. Doğan, 2022 yılının Ağustos ayında İranlı hayranı (Arezoo Gharlar) Arzu Doğan ile dünyaevine girmişti. Evlendikten kısa süre sonra Badıkan adını verdikleri oğullarını kucaklarına almışlardı. Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten kötü haber geldi. Nihat Doğan ve Arzu Doğan, boşanma kararı aldı. Boşanma nedeni ise 'kıskançlık krizi' olduğu ileri sürüldü.

Oğlu Badıkan ile ilk kez babalık duygusunu tadan ünlü türkücü Nihat Doğan ile dünyaevine girdiği İranlı hayranı Arzu Doğan cephesinde sular durulmuyo. Ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşen ikiliden Arzu Doğan, konuya dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Doğan

"EVLENDİKTEN SONRA ÇOK ŞEY ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI"

Arzu Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ayrılığın nedeninin bambaşka olduğunu söyledi. Arzu Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur: 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik... Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı" ifadelerine yer verdi.

Ayrılık

"BİRÇOK KADINLA İLİŞKİSİ VARDI"

Açıklamasını "Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım" diyen Doğan, şöyle devam etti: "Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim." sözleriyle noktaladı.

Arzu Doğan'ın bu çok ses getiren açıklamasının ardından ünlü türkücüden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.