O da Seda Sayan'ın doktoruna gitmişti! Serap Paköz'ün son hali gündem oldu! Eleştirilere isyan etti

O da Seda Sayan'ın doktoruna gitmişti! Serap Paköz'ün son hali gündem oldu! Eleştirilere isyan etti
Ünlü sunucu Serap Paköz de tıpkı Seda Sayan gibi gençleşmek için bir dizi operasyon geçirmişti. Değişimiyle gündem olan Serap Paköz, sosyal medyadaki eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. İşte detaylar...

Ünlü sunucu Serap Paköz, Seda Sayan'ın doktoruna giderek "Fransız askısı" işlemi yaptırmış ve adeta bambaşka birine dönüşmüştü. Sosyal medyadan paylaştığı karelerle dikkat çeken ünlü sunucunun son halinine 'sana ne olmuş?', 'başkası gibi', 'siz size benzemiyorsunuz' yorumları yapıldı.

Serrap Pakkk

"KİMİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL"

Hakkındaki yorumlardan ve eleştirilerden sıkılan Paköz ise  "Ben kendimi böyle iyi hissediyorum, kimin ne dediği umurumda değil. Ev hanımları bile estetikçilerde kuyruk bekliyor. Tabii ki yaptıracağım. Bir takım teknolojilerden faydalanacağım. Benden daha çok yaptırıp, 'Hiçbir şey yaptırmadım' diyen çok ünlü tanıyorum ve onlara gülüyorum. Halkımız da buna inanıyor. Bir kere bir şey yaptırdım, hâlâ o konuşuluyor. İnsanlar gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor. Yaptırdıkları biliyorum, sonra röportajlarında 'Bir şeyim yok' diyorlar. Buna karşıyım ben. İnsanlar onlara inanıp, bizi eleştiriyorlar.'' diyerek eleştirilere yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.