Oğlunu kaybetmişti… Safiye Soyman'ın sahne kararı sosyal medyayı ikiye böldü

Oğlunu kaybetmişti… Safiye Soyman'ın sahne kararı sosyal medyayı ikiye böldü
Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın MS (Multiple Skleroz hastalığıyla mücadele eden Harun Akaröz (52), geçtiğimiz ay yaşamını yitirmişti. Oğlunun vefatı ile sarsılan Safiye Soyman ise, acı olaydan 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı. Soyman’ın yaptığı açıklama ise sosyal medyayı ikiye böldü.

Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın 24 yıldır MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 26 Temmuz'da Burdur’da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 27 Temmuz’da solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Akaröz’ün cenazesi Bodrum’a getirilerek defnedildi.

Yeni Fgdsdvproje

“BİZ SANATÇILAR İÇİN SAHNE HİÇBİR ZAMAN KAPANAMAZ"

Oğlunun kaybının üzerinden 20 gün geçmesinin ardından sahnelere dönmeye karar veren Soyman, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Soyman "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi... Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Oğlum için yine ayağa kalktım." dedi.

1538141

TEPKİ ÇEKTİ

Ancak, bu karar sosyal medyada çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı kullanıcılar, "Bence oğlunuz, 'Annem beni çabuk unuttu' diye üzülürdü," "En azından 40’ı çıksaydı," "Sahne kaçmıyor, yazık," ve "Canım sahneye çıkmak istedi dese daha samimi olurdu" şeklinde eleştirilerde bulundular.

G V P16 Y S W Y A Air Ld

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.