Onur Buldu ve Ecem Erkek döndü, fakat bomba bir isim ayrıldı! Güldür Güldür 'de dengeler değişti!

Onur Buldu ve Ecem Erkek döndü, fakat bomba bir isim ayrıldı! Güldür Güldür 'de dengeler değişti!
Show TV ekranlarının sevilen yapımı Güldür Güldür Show yeni sezonda da ekranlarda olacak. Son olarak programdan ayrılan  Ecem Erkek ve Onur Buldu yeniden ekibe dahil olmuştu. Ancak bomba bir isim ise ayrılık kararı aldı.

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan  'Güldür Güldür Show' ekibi, yeni sezonun tanıtım afişi için bir araya geldi. Ekip olarak kamera karşısında poz veren oyuncuların eğlenceli anları objektiflere yansıdı. Bu sezon geçtiğimiz yıllarda ekibe veda eden Onur Buldu ve Ecem Erkek de döndü. Fakat çekimlerde ekipten bir kişinin olmadığı fark edildi.  Sosyal medyada "Alper Kul Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı?" sorusu soruldu.

A Y L İ N N

Bunun üzerine Alper Kul da Güldür Güldür Show'dan ayrıldığını  açıkladı. Alper Kul ayrılık kararını, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Kul, "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Efendim ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olamayacağım. Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum." dedi.

A P L E R R R R

Öte yandan, Aylin Kontente ise eşinden ayrı olarak ilk kez Güldür Güldür sahnesinde yer alacak.

K U L L

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.