Öpüşme gözaltısı sonrasında Dilan Polat'tan ilk paylaşım: Unutulmak istiyorum

Öpüşme gözaltısı sonrasında Dilan Polat'tan ilk paylaşım: Unutulmak istiyorum
Öpüşme videosu nedeniyle kardeşi Sıla Doğu ile gözaltına alınan Dilan Polat'tan paylaşım geldi. "O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi" diyen Polat, gözyaşlarıyla dün bayıldığını ve unutulmak istediğini söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayımlanan görüntüler nedeniyle Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" iddiaları üzerine resen soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Dilan Polat ve Sıla Doğu’yu gözaltına aldı.

İki kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan Polat ve Doğu, imza atma şeklinde adli kontrol uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi.

ADLİ KONTROL KARARI

Hakim, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında haftada üç gün, salı, perşembe ve pazar günleri kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü getirdi.

Bu karar, sürecin devamı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

'ANLIK SEVGİYLE YANAĞINDAN ÖPMEK İSTERKEN...'

Serbest bırakılan Dilan Polat, sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşadığı sürecin kendisi için travmatik olduğunu belirten Polat, "Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi" ifadelerini kullandı.

'BİRAZ KISMİ FELÇ GEÇİRDİM 3 KERE BAYILDIM'

Polat, sosyal medya paylaşımında, "Ben iyi değilim. Çok ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum" diyerek yaşadığı psikolojik zorlukları dile getirdi. "Dün biraz kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım, çok zordu" diyen Polat, herkesten özür diledi.

'UNUTULMAK İSTİYORUM'

Polat, toplumdan ve takipçilerinden yardım istediğini belirterek, "Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş" ifadelerini kullandı. Sağlıklı bir anne olma arzusunu da vurgulayan Polat, "Lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim" diyerek yaşadığı zorlukları paylaştı.

Dilan Polat’ın açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.