Oyuncu Filiz Taçbaş, siyasete atılmıştı, işler yolunda gitmedi! Bakın şimdilerde ne yapıyor?

Oyuncu Filiz Taçbaş, siyasete atılmıştı, işler yolunda gitmedi! Bakın şimdilerde ne yapıyor?
Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş, oyunculuğu bırakarak, siyasete atılmıştı. Siyasi kariyerinden istediği sonucu alamayan oyuncu, bambaşka bir işe el attı.

Yılların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın eşi Ayla'yı canlandıran Filiz Taçbaş, oyunculuğu bırakıp siyasete atıdı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığını koyan Taçbaş, yerel seçimlerde de İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Siyasette istediği sonuçları alamayan  Taçbaş, şimdiler de rotayı bambaşka bir mesleğe çevirdi.

Filiz Tacbas

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın unutulmaz isimlerinden biri de hiç şüphesiz ki Filiz Taçbaş'dır. Oyunculuğa çok erken yaşlarda adım atan Taçbaş, oyunculuk yeteneği ve güzelliğiyle biliniyor.  Profesyonel bir tenisçi olan Taçbaş, gazetelerde tenis sporu hakkında yazılar da yazdı.

Bugüne kadar sayısız yapımda yer alan Filiz Taçbaş, son olarak yayınlandığı döneme damga vuran Çukur dizinde rol aldı. Sonrasında televizyonlara ara veren oyuncu, siyasete yöneldi. Taçbaş, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu açıklamıştı.  Başvuruda bulunduktan sonra aday gösterilmeyen ünlü oyuncu yerel seçimlerde de İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.

Filizzz

PAYLAŞIMI BEĞENİ ALDI

Siyasi kariyeri pek istediği gibi gitmeyen Taçbaş, bu kez ise tarımla uğraşmaya başladı. Kendisini İzmir Eski Foça'daki çiftiliğine adadı. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Taçbaş'ın paylaştığı kareler sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Filizz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.