Oyuncu Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar: Taciz ediliyorum

Oyuncu Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar: Taciz ediliyorum
Oyuncu Ümit Erdim'den kısa süre önce boşanan Seda Çınar, bir süredir sosyal medyadan taciz edildiğini açıklayarak isyan etti. Konuyu yargıya taşıdığını belirten Çınar "Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ümit Erdim ile 2017 yılında dünyaevine giren ve geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Seda Erdim, sosyal medya hesabından taciz edildiğini açıkladı.

'TACİZ EDİLİYORUM'

Boşanmanın ardından sosyal medya üzerinden taciz edildiğini söyleyen Seda Çınar, farklı hesaplardan yapılan paylaşımların çocuklarına kadar ulaştığını ve bu durumu artık yargıya taşıyacağını ifade etti.

'TÜM EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ AVUKATIMA VERİYORUM'

Çınar, 'Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle' diyerek öfkesini dile getirdi.

Tgyhuıuuu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.